diumenge, 23 de novembre del 2008

Vancouver


Després de Seattle, vam marxar cap a Vancouver, on per no perdre el costum, el primer dia va ploure molt. Allà, vam anar a l’Stanley Park, que és un parc molt gran, on et vas passejant per la vora del mar. Es veu que hi ha l’arbre més gran del món... però nosaltres no ho sabíem i no el vam veure! Vancouver no té tants gratacels com Seattle, però vam pujar a un mirador que hi ha al capdamunt del Lookout per veure la ciutat. També vam visitar uns barris peculiars: Granville Island, on hi havia un mercat força gran i tot de botigues curioses (la paraigüereria, l’hamaqueria, la joguineria gegant, etc.). Després, vam anar a Chinatown, on hi havia moltes botiguetes petites i els cartells eren tots en xinès; a prop, d’allà, hi ha Gastown, que va ser el primer barri de la ciutat, on vam veure l’Steamclock, que és un rellotge que treu fum, perquè abans devia funcionar amb vapor, i m’hi vaig fer una foto, que malauradament encara no tinc :P... oh, quina llàstima! (amb la il·lusió que us hagués fet veure-la...)

L’últim dia de ser allà, feia molt bo i vam decidir pujar a la Grouse Mountain (hi vam pujar en una mena d’aeri, no us penseu que hi vam anar a peu!). Primer vam agafar el Seabus, que és un vaixell que et porta fins a l’altra banda del port, on hi ha la muntanya i llavors, un autobús de debò per arribar fins al telecabines. A dalt, les vistes eren espectaculars! Fins i tot es podia veure Vancouver Island, que està a uns trenta quilòmetres de Vancouver. Allà, hi havia una mica de neu i com que hi feia força fred, no ens hi vam estar gaire estona, però realment valia la pena pujar-hi!

I ja està, llavors sí que es van acabar les vacances!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

uoooooooooo!!!!!! quin viatget més xulo sister!!!!!! i sí!!! jo vull veure la foto amb el rellotge que treu fum :-D :-D :-D d'aquí 3 o 4 setmanetes a Philly!!!! aquí tenim una campana trencada.... si et serveix :-D la Liberty Bell...

petonets!!!

Anònim ha dit...

Us veu trobar el David Estalric de Ventdelplà? Potser hi haureu de tornar anar per donar-li un cop de mà, que la cosa pinta molt xunga!!!!

Santa Mare Teresa Clarís de Cal Cuta no podrà arribar-hi!!

No sé si estàs al cas de Ventdelplà (és internacional ja!), però estan passant moments crítics.. xDD

Esther, sort!

Esther ha dit...

Torna a ser a Vancouver el David?? Ostres, ara ja no segueixo Vendelplà... Mira que el primer cop que el David va anar a Vancouver, vaig pensar 'Mira, l'any que ve hi aniràs tu!'. Però no hi era... Llàstima! Així la cosa va malament? A mi, el que em sembla és que aquesta sèrie l'haurien d'anar acabant, igual que El cor de la ciutat... però bé, això és un altre tema! (Algun dia en parlarem!)

Marta, una campana trencada? Segur que també està molt bé!! ;-) Ja m'hi faré una foto!!!