dissabte, 27 de setembre del 2008

Fall Fair & Pumpkin Pie

Avui, he anat a la Fall Fair, on feien concerts, barbacoa i el que es pot veure a la foto, concurs de menjar pastís... Sí, sí, de debò! Al principi, la gent no hi volia participar, però després han acabat sent una bona colla; el concurs només tenia una norma bastant senzilla: guanyava qui s’havia menjat més tros de pastís (amb un temps determinat) sense fer servir les mans.

Ha sigut tot plegat força entretingut, entre concert i concert posaven música i muntaven alguna activitat d’aquestes perquè la gent es distragués. El dos músics que he sentit eren d’aquí Kamloops, Asha Baltakis i Ben Nielsen; la veritat és que m’han agradat força. Tenien un estil força semblant, però potser la primera feia una cosa més tipus rock i l’altre era més acústic.

Però del què jo volia parlar, de fet, era de menjar. A part dels hot dogs, el blat de moro amb mantega (que no sé què hi troben, però en mengen molt...), les crispetes, els gelats i el cotton candy, no sé si es diu cotó de sucre. Bé, eh que sabeu de que parlo? Aquella cosa esponjosa i una mica enganxifosa de color rosa, que venen a les fires i als circs. Doncs a més a més, hi havia pastís; quan han dit que era pumpkin pie, no m’ha fet gaire gràcia i la primera mossegada no m’ha acabat de convèncer. Però la meva opinió sobre aquest pastís ha anat evolucionant i la veritat és que tampoc estava tan malament, potser perquè a mi la carbassa no m’agrada gaire, i allò de gust de carbassa en tenia poc.

Doncs el cas és que he buscat la recepta del pastís de carbassa, a veure si algú s’anima a fer-la. Aquí, es veu que és molt típic menjar-ne per Acció de Gràcies.

PUMPKIN PIE

Ingredients:

  • massa de pasta brisa (es pot comprar feta)
  • dues tasses de puré de carbassa
  • mitja tassa de sucre
  • dos ous
  • una tassa de llet
  • mitja culleradeta de sal
  • una culleradeta de canyella
  • mitja culleradeta de gingebre
  • una miqueta de nou moscada

Preparació:

  1. Escalfeu el forn a 375º.
  2. Barregeu el sucre, la canyella, el gingebre, la nou moscada i la sal.
  3. Bateu els ous i afegiu-los, juntament amb la llet i el puré de carbassa, a la barreja anterior.
  4. Barregeu-ho tot fins que quedi una massa homogènia.
  5. Poseu la pasta brisa en un motlle i ompliu-lo.Poseu-ho al forn, uns 45 minuts.

5 comentaris:

Txell ha dit...

tu i els pastissos els pastissos i tu!!!!

Menys mal que tmb tenen pastissos de xocolata, k si no, tindries malsons am la carbassa!!!


Com va tot? Ara fa uns kans dies k no parlem! Bé, cuidat mool!!

Anònim ha dit...

no diguis mentides Esther!!! que la veritat és que no sabies si t'agradava o no la carbassa :-D :-D :-D On n'havies menjat tu???? jejejeje!!! diu el David que vigilis amb aquesta dieta tan mediterrània de kamloops :-P

petonets!!!!!!

Esther ha dit...

mmm... a mi em sembla que un cop (o potser dos i tot!) n'havia menjat de carbassa! Sí sí, l'últim cop va ser aquest estiu, que la mare em va fer tastar una sopa de carbassa, pèsols i no-sé-què-més!! I el pastís tenia un gust molt diferent!

Anònim ha dit...

tot axo sona molt be!! no hi vas participar tu? to haguessis pasat prou b!!!
Ah, tu nose si ho recordes xo keda pendent la festa de la xocolata eee!! quan tornis lorganitzem!! ;)
Jut

Esther ha dit...

Noooo, jo no hi vaig pas participar!

I sí, l'altre dia ho estava pensant que al final no vam fer la festa de la xocolata i això que podria tenir molt èxit!!!