dijous, 25 de desembre del 2008

Júlia


La Júlia ja ha arribat! El gran dia va ser ahir, 23 de desembre, a les 12.03 del migdia. Al final, només es va sortir al món un dia més tard de la data prevista, tot i que tots l’esperàvem impacientment des de feia dies. Segurament, s’hi estava bé allà dins i ara ja s’ha començat a adonar que no tot és tan fàcil com semblava, s’ha començat a fer gran. I és que el temps passa molt de pressa i d’aquí poc, ja veig la Marta i el David perseguint-la pels carrers de Philadelphia (no patiu, aquí on viuen hi ha menys cotxes que a Barcelona :-)). Ja ho diuen que un pare és aquell que es passa mitja vida ensenyat als seus fills a parlar i caminar i llavors, es passa l’altra meitat, dient-los-hi que seguin i que callin.

En fi, com va dir una infermera, segur que la Júlia no es volia perdre les festes de Nadal i per això va sortir just a temps, per a fer-les passar a tothom d’una manera diferent. Ara, només falta esperar que els avis arribin divendres al migdia i puguin conèixer la seva néta i, evidentment, que la Júlia pugui anar a casa per veure tots els regals que té sota l'arbre!

4 comentaris:

Esther ha dit...

Snifs... al meu ordinador no li acaben de provar els aires philadelphencs i no puc passar les fotos de la Júlia! Tan bon punt les tingui, modificaré l'entrada, perquè la pogueu conéixer! :-)

Anònim ha dit...

Oh, ho vaig encertar, vai dir el 23!!!!! Que guapa la Julia!!
Moltes felicitats als pares i a la tieta!!
Bon Nadal!

Anònim ha dit...

no em direu que no és moooooooolt guapa ;-) queda malament que ho digui jo... jejejeje
Esther... penja alguna foto més :-P
MARTA

Anònim ha dit...

Amor de mare, però si tens tota la rao, la JÚLIA es guapisimaaaaaaaa, la haurem d´afegir a la llista de candidates com a jove, ui!!!!que lluny queda.

Patons i abraçades.

esther