dimecres, 31 de desembre del 2008

Philadelphia



Aquests dies, hem estat fent turisme per Philadephia. La Júlia (i els seus pares, és clar) viu a un barri que està una mica apartat del centre i les casetes són d'aquestes antigues amb una mica de porxo i les parets i les teulades de diferents colors. Tot plegat és força pintoresc, però els carrers s'haurien d'asfaltar una mica... o la meva neboda tindrà un accident amb el cotxet!

Philadelphia era (fa mooolt temps) la capital dels Estats Units, per això, hi ha la Declaration House i altres edificis oficials on se solien reunir els membres del govern, per a redactar la constitució i governar el país. També hi ha una estàtua de Franklin molt graciosa assegut en un banc del campus llegint el diari. Però el símbol de la ciutat és la Liberty Bell, que és la campana que suposadament van fer sonar per proclamar la independència, el 1776. Ara la campana està trencada i es veu que els historiadors estan encuriosits, perquè a la campana hi ha una inscripció i Pensylvania està mal escrit (només amb una N, en comptes de dues).

També, vam veure el primer i el segon banc dels Estats Units, el campus de la Universitat de Pennsylvania, que és diferent, perquè sembla un poblet antic amb edificis baixos de pedra; a part del Franklin, hi ha la rèplica (ampliada) de la LOVE Sculpture que hi ha al centre de la ciutat. A la segona foto, podeu veure'ns al meu pare i a mi, quan acabàvem de pujar les escales que pujava el Rocky a la pel·lícula, que són a l'entrada del Museu d'Art de Philadelphia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!!!!!

Estava escrivint un missatge al bloc de la teva neboda... però no he pogut!! És que sóc bastant negat..

Però bé, li estava enviant un missatge de benvinguda al món (encara no ho havia fet!!).

Res, ja veig que us ho esteu passant fantàstic, aprofitant el temps a fons.

Enhorabona a tots!!!

Una abraçada i MOLT BON ANY!!!!!!!!!