dilluns, 8 de desembre del 2008

Resultats de l'enquesta


Ahir a la nit, després de 43 dies de votacions, es va tancar l’enquesta per saber quin dia penseu que naixerà la Júlia. Ara, l’únic que podem fer és esperar.

El 24 va encapçalar l’enquesta des del primer moment, ja se sap, totes aquestes coses del Nadal, el pessebre, fer cagar el tió, ... a la gent li agrada molt. Però, de mica en mica li van començar a sortir rivals, els més perillosos el 21 i el 22. Finalment, fa un parell de setmanes el 21 es va avançar i s’ha anat consolidant com a líder amb una majoria del 14% dels vots (no sona gaire alta, però és el que hi ha!) i el 22, que cal recordar que és el dia previst pels metges, ha quedat en tercera posició. Una mica més allunyats del capdamunt, han quedat el 20, el 23 i el 25. I a partir que ens allunyem dels dies festius de Nadal, el vot es va dispersar bastant.

He fet una mica de recerca sobre el 21 de desembre (wikipedia rules) i la veritat és que no he trobat gaires coses. Qui sap, potser d’aquí uns quants la Júlia sortirà a la llista de naixements de personalitats il·lustres del wikipedia! A nivell català, compartiria aniversari amb Lluís Domènech i Muntaner i naixeria just quan se celebrés el centè aniversari de la fundació a Barcelona de la “Lliga vegetariana”. També un 21 de desembre, aquest cop de 1963, el servei meteorològic canadenc va rebre les primeres imatges via satèl·lit. L’única cosa que a mi em confon una mica d’aquestes dates és el canvi d’estació, que segons com es pensarà que ha nascut a la tardor i segons com a l’hivern; però, no cal que us preocupeu, això no crec que li suposi cap problema d’identitat greu en un futur.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El més impactant de l'enquesta però.... LA PARTICIPACIÓ :-D :-D :-D d'on han sortit 76 vots????

Esther, t'ho has currat moooooolt!!!!!!! amb recerca inclosa dels esdeveniments del 21 de desembre!!!!! Déu ni do!!!!!

Ara només falta saber quin dia decidirà treure el nas la Júlia!!!! ;-)

petonets!!!!!

Txell ha dit...

Jejejeje jo vaig fer moltes votacions al 21 de desembre!! :P

Es divertit no saber a kina estació neixes..!! :P

Un petonas i ja informareu de quin dia neix!

Anònim ha dit...

i a part de l'estació.... quin dia hi ha canvi d'horòscop???

Meri, què vol dir això que vas fer moltes votacions pel dia 21????? :-o

Esther ha dit...

Buenu, doncs això de la participació... es veu que la Meri ha participat molt!! hehe! Ja m'ho semblava a mi que era estrany això del 21 (i jo només sabia d'ella que l'hagués votat, però acusar-la sense proves és lleig... :P)!

I tant que informarem, no pateixis que des de fa 20 minuts ja puc perdre el temps per aquí, sense sentir-me tan culpable, perquè ja he fet l'últim examen que tenia.

I això de l'horòscop, és complicat... a veure si vosaltres que sou científics (Meri, tu també t'hi pots incloure, que veig que últimament tens més temps per passar per aquí:-)), busqueu alguna manera que la gent es posi d'acord!! juas!

Txell ha dit...

Només he votat 2 cops eh!!! Un aqui, un a prats..! Era un dir això de molts cops...

Anònim ha dit...

jajajaja!!! que t'has sentit atacada???? és que mira que si per culpa teva el 24 havia quedat en 2n lloc???? :-D :-D

Esther ha dit...

Hehe! Ah només dos cops! Ets una exagerada!!! Però ja està bé, així ens distraiem una mica... així el 21 l'ha votat força gent!

[ò] ha dit...

Bon dia Ester!
Bé! Bon dia, hora catalana! XD (tres quarts menys un minut de deu del matí)

M'ha fet gràcia llegir el teu comentari al blog! Com em deia un altre blocaire un dia, normalment només solen trucar a la porta, els coneguts! Segur que deus trobar una mica a faltar el català! Però alhora deus estar de conya a Canadà! L'avantatge d'internet és que deus estar una mica més aprop de casa! Fins i tot amb un teclat sense accents!

Res! Que si hagués estat a temps de votar a l'enquesta, hagués apostat pel dia 29! (és el dia que va néixer la meva germana, i 3 amigues!)

Una abraçada!